Dit kookboek laat zien dat je met oer-Hollandse ingrediënten de lekkerste gerechten kunt bereiden. Vergeten groenten als pastinaak, aardpeer en raapstelen en zelfs ook 'vergeten vlees' als runderstaartstuk en bavette worden verwerkt in eerlijke en gezonde gerechten.
De recepten worden afgewisseld met verhalen achter het succesvolle concept, handige tips over inkopen, weetjes over Hollandse producten, een boodschappenlijst van de chefkok, wijntips en nog veel meer inspirerends.
Lie en Rianne, eigenaren van restaurant De Pastinaeck in Amersfoort en winnaars van het populaire televisieprogramma Mijn Tent is Top, stelden dit boek samen. Nu kan iedereen thuis genieten van de pure Hollandse keuken. Proef het succes!
'Helemaal top dat ze nu ook een boekie hebben om het knollenevangelie te verspreiden' Herman den Blijker
Beschikbaarheid: Op voorraad
€ 12,00
Bij ons betaalt u ongeacht de hoeveelheid boeken € 3,95 aan verzendkosten in Nederland.